„Szija! Kapcsolatba’ vagy?”

2018/08/13. - írta: Katinkanya

A minap a Facebook-on ismerősnek jelölt „George Munir Hassan”. Nem sokat cicózott, egy szimpla üzenetben három fotót küldött magáról, és egy kérdést mellé: will You marry me? Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás, szociális háló, első éjszaka joga, leendő anyósom főztje, stb. ;) ) végül aztán természetesen válasz és az üzenet elfogadása nélkül elvetettem az ajánlatot. A telefonom ügyesen szűri az ilyen jellegű spam üzeneteket, így megütközve láttam, hogy az elmúlt hónapok során számos hasonló jellegű, ismerkedésnek álcázott behízelgést kaptam idegen, külföldi férfiaktól.71101199_m.jpg

Míg én viszonylag olcsón megúsztam a bulit, gyors közvélemény-kutatásom eredménye meglepett. Nagyon is virágzó üzletággal szembesültem, ami a kamu udvarlásokat és ismerkedéseket illeti. Barátnőm, Niki egy elképesztő sztorival hívott fel. Ismerősnek jelölte őt egy francia álompasi. Külsőleg maga a megtestesült férfiideál számára. Beszélgetésbe elegyedtek, német-angol-googlefordító nyelven. A pasi értelmes és érzelmes volt, intelligens, látszólag jól szituált és úgy tudott udvarolni Nikinek, mint soha más. Ösztönösen (vagy profin kamuzva) olyan szépeket mondott, olyan húrokat pengetett meg igen hamar, amitől viszont gyanússá vált. Mert hát Niki is az IQ-s oldalon áll. Ennek ellenére nem tudta azonnal megfejteni a jelenséget, a pasi felültette őt egy szerelem-felhőre, lebegtette, imádta látatlanban, azokat mondta ki, amiket Niki hallani vágyott és gyönyörűen meggyőző volt. Niki napjai aranyba színesedtek: a munkában még elsöprőbb volt, a délutánok és esték pedig megteltek magas rezgésszámmal, chatekkel, FaceTime-mal. A pasi tényleg saját arccal vállalta magát a profilképeken. Már a randiszervezésnél és a hosszú távú kapcsolat vágyának folytonos igazolásánál tartottak, amikor Niki megkért, hogy a külső szemlélő tárgyilagos szemével próbáljak magyarázatot keresni erre a „csodára”. Mert hogy valami gyanúsan bűzlött, az evidens volt számára is. Netguru szakértő barátomat segítségül hívtuk, és arra jutottunk, hogy itt bizony a pénzlehúzás profi példájával állunk szemben.

img_4327.jpg

Hihetetlen széles körben terjed ez a fajta élősködés: a férfi random nőket szemel ki a neten, bejelölgeti őket. Aki válaszol, annál tapogatózni kezd, hogy egyedülálló-e, azonnal tankkal érkezik a csatába: elképesztő elánnal udvarol, táblázatban vezeti, hogy kinél hol tart és mit hazudott, mert természetesen sok vasat tart egyszerre a tűzben. Hazudik egy alap sztorit mindenkinek, és azt színezgeti a különféle igényeknek megfelelően. A gyanakvást próbálja elaltatni, csodaszépeket tervez együtt, esendőnek és nyíltnak mutatkozik, sokszor még egy kis önsajnálatos vonallal is beleerősít: például árva gyerekként nőtt fel, vagy minden nőben csalódott és modell külseje, virágzó kereskedései meg Párizs környéki villája ellenére is csakis a B-A-Z megyei boldogság vonzza. Randizni akar, találkozni, szexuálisan elkötelezett a választott nő iránt azonnal, és csak tolja és tolja a beetető, buldózer dumát. Előbb-utóbb, kivétel nélkül minden esetben előáll a farbával: pénzt akar. Vagy a közös randi összehozására, vagy „átmeneti-váratlan-drámai” anyagi probléma áthidalására, de közben fotót küld a gyűrűről, amit (egy másik nőtől kicsalt pénzen) már megvett a „szerelmének”, hiszen alig várja, hogy összeköltözzenek végre. Sokszor eljutnak a valódi találkozásig is, ha a nő kellően elborult a rengeteg szép szótól, és végtelenül esendő már szegénynek a lelke a millió csalódástól, elhanyagoltságtól, a magánytól és a csodavárástól. Mert csakis ilyen nőtípusokra vadásznak, szégyent nem ismerve aknázzák ki a nők szeretetigényét, leszarják sérülékenységüket, röhögnek a markukba a hiszékenységük láttán és csak a pénz lebeg a szemük előtt. Nem csak virtuális ostrommal üzemelnek ezek a férfiak: sokszor együttélést hazudnak, de valójában kapacitásuk szerint két-három szálon élik az életüket, mindenhol valami megrendítő sztorival csalják ki a nők pénzét és használják ki az érzelmek keltette ragaszkodásukat. Sok esetben simán „csak” eltartatják magukat több helyszínen.img_4326.jpg

Niki elhatározta, hogy mindezek tudatában végig fogja játszani a játékot. Változatlan stílusban folytatta a beszélgetéseket és tervezgetéseket. Majd rövidebb időn belül, mint számított rá, emberünk megrázó sztorit adott elő arról, hogy betörtek a boltjába, a létező összes nagy értékű cuccát elvitték, a biztosítása pont lejárt, az apja külföldön van és nem tud segíteni neki, ezért Niki legyen kedves már egy nem gyengén vaskos euro-összeget utalni a megsegítésére, természetesen csak kölcsönbe…

Niki okos. Viszont megsérült a történetben. Miután nem utalt, a további könyörgések ellenére sem, sőt szakítani próbált a férfival, egy teljesen más hangnembe csapott át a buli. A „szerelem” elmúlt, a pasi mélyen megbántva érezte magát, kérlelte a folytatást, majd fenyegetőzni kezdett. Az ügy végül feljelentés nélkül zárult, de Niki létező összes mail boxát, FB profilját különböző afrikai ip-címekről feltörték, bizonyítéknak való messenger és insta üzeneteit mind törölték. Valakik. Hónapok múlva is.

Mit tegyünk?

Azok a nők, akik belesodródnak egy ilyen szituációba, nem feltétlenül buták, sőt. Boldogtalanságuk, magányuk, lelkiállapotuk miatt kerülhetnek csapdába. Bármennyire vágytok is szép szavakra, normális párkapcsolatra, próbáljatok mérlegelni!

  1. Ha idegen ismerősnek jelöl, nem kötelező mindenkit visszaigazolni.
  2. Ha hajt a kíváncsiságod, távolságtartóan tisztázd, hogy ismeritek-e egymást valahonnan. Az esetek nagy többségében egyébként nem, és nem is érdemes belemenni semmilyen üzenetváltásba, mert azt már bátorításnak veszik.
  3. Ha annyira távoli ismerősöd, hogy nem is ugrik be elsőre, akkor miért állsz szóba vele? Hogy eggyel több ismerőst számlálhass? Holott az utcán meg sem ismernéd?
  4. Ha neten akarsz ismerkedni, vannak erre specializálódott honlapok, ahol talán kisebb az átverés veszélye, bár az sem életbiztosítás. (Ugyanúgy, ahogy bármikor, bárki átvághat a való életben is, de most nem erről írok.)
  5. Légy résen: mérlegeld, mennyire lehet őszinte valaki, akivel még sosem találkoztál, de pont mindig azt mondja, amit hallani szeretnél, pont mindig, minden úgy tetszik és úgy kell neki azonnal, ahogy Te vagy. Hiszen nem csak te nem ismered, hanem ő sem téged…
  6. Ne légy naiv!!! Próbálj gondolkodni, láss túl az udvarlás-erdőn!
  7. Soha ne adj/utalj pénzt idegennek!! Ha jótékonykodni szeretnél, tedd meg egyéb, jól leinformálható  fórumokon!
  8. Beszéld meg a jelenséget egy kívülállóval, akiben megbízol! Sok további könnytől és bankszámla-deficittől menthet meg!

 

Nem a netes ismerkedés a gond, hanem a netes átverések felismerése a cél! Megtörtént már hasonló a te ismeretségi körödben is?

110 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szoljanyanak.blog.hu/api/trackback/id/tr3614176131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CyberPunK 2018.08.14. 12:33:34

"Az ügy végül feljelentés nélkül zárult, de Niki létező összes mail boxát, FB profilját különböző afrikai ip-címekről feltörték, bizonyítéknak való messenger és insta üzeneteit mind törölték. Valakik. Hónapok múlva is."

Szolgáltatói biztonsági mentések meg kit érdekelnek, igaz. Amúgy gratulálok, ha a pénz sírásakor lett volna egy rendőrségi feljelentés, még a végén a csaló ment volna börtönbe, de nem, hagyjuk csak tovább garázdálkodni. Ügyes.

datam 2018.08.14. 12:36:12

Árulja már el valaki, hogy a rossz nyavajába fordulhat elő email fiók, facebook account feltörés? Nincs kétlépcsős azonosítás? Se biztonsági kód? Annyira azért mégsem IQ harcos, ha ezek egyike sem teljesül, és akár csak egy másodpercig is felült erre a vonatra. És felült...

nnnnnnnn 2018.08.14. 12:46:25

szólni kéne a szerkesztőknek az index blogketrecnél hogy a cim hibás. okos értelmes nők nem ülnek fel az ilyennek.

Mr. Neutron 2018.08.14. 12:47:53

Az on-line hozzáférések törlése életszerűtlen ebben a történetben. Egy lehúzós csalónak semmi oka nincs, hogy ilyesmivel töltse az idejét, és nagy valószínűséggel eszközei sincsenek hozzá.

2018.08.14. 12:51:16

Izé...
Most nem ennék abba bele, hogy a nyilvánvaló, miszerint egy tök átlagos Nőnek
"modell alkatú, virágzó kereskedésekkel teli, Ibizai nyaralóval haknizó" álompasi - az egyébként milyen? - csapja a szelet, mert oké, Hollywood-i mesékben néha előfordul az ilyen.

Miért az a kicseszett külső? Miért a pénz? És főleg miért a kő gazdag?
Egy tök átlagos külsejű, netán alkalmazotti jogviszonyban dolgozó, de normális pasi miért nem vonzó?

Csak költői kérdés volt, mert tudom a választ...

Toms Nutri · https://www.instagram.com/toms_nutri/ 2018.08.14. 13:08:58

"Mert hát Niki is az IQ-s oldalon áll." wtf

Lángharcos 2018.08.14. 13:16:39

Ennek a fajta csalasnak ferfiak ugyanugy lehetnek a celpontjai. A magany nemtol es kortol fuggetlen dolog.

Prognozuoti Blasio 2018.08.14. 13:22:41

Értelmes nő mi a fenét keresne társkeresőn? Önmagában nem áll meg a felvezetés...

prim 2018.08.14. 13:40:27

A nők megérdemlik! Ha olyan pasira gyúrnak akik egyszerűen nem léteznek akkor a csalóktól megkapják! ennyike.... Mejd legközelebb elgondolkozik hogy átlag józsi is jó lesz a szomszéd irodaházból...

Jagdpanther 2018.08.14. 14:09:12

@prim: Anyamnak egyik haverja szinten utalt egy faszinak aki youtube linkeken zeneket kuldott neki, mondta hogy ez roluk szol .. copy&paste-es uzeneteket kapott .. a no oda volt erte, hirtelen kiraboltak a faszit . A no utalt neki vagy 300 eurot! 40 valahany evesen.. mert most erzi hogy jol dontott ..
Ki ilyen hulye? Meg is erdemlik az ilyen buta nok, bocs hogy nincs ekezet . Nincs idom angol billen atirni minden kurva ekezetet..

Dread Naughty 2018.08.14. 14:11:12

"Azok a nők, akik belesodródnak egy ilyen szituációba, nem feltétlenül buták, sőt."

Bocs, de ezt egészen pontosna mire is alapozod?
Én pont, hogy ezekre mondanám, hogy buta, mint a segg, nem arra, aki nem ismeri a Thalesz-tételt vagy a 2.VH idejét.

TGabi 2018.08.14. 14:11:36

Naponta kapom ezeket a vackokat mindenféle külföldi manustól Egyből törlöm is őket kommentár nélkül.

Arról nem beszélve: a terrorizmus korában a fene tudja, ki milyen szándékkal akar ismerkedni és bejutni Európába.

Neten mindenki azt hazudik, amit akar. Különben sincs ilyen netes "szerelem nulladik látásra."

Olyan netes ismerkedésből lett majdnem nagy kopp, akiket személyes ismerősök ajánlottak, h. jófej, de közben nem volt az. Azóta 10 ezerszer óvatosabb vagyok

CyberPunK 2018.08.14. 14:20:10

@TGabi: "terrorizmus korában"

Muhaha, jó reggelt, IRA vagy ETA mondd valamit?

czerka 2018.08.14. 14:20:40

Mindez azért fordulhat elő, mert a nők hipergámok. Mindig az egzotikusabb, gazdagabb, magasabb státuszú, izmosabb, magasabb, jóképűbb faszit keresik, amíg csak be nem tudnak terhesedni egy megfelelően gazdag egyedtől, akinek leszülnek egy utódot és utána apuci eltartja őket életük végéig.
Ha a nők a sarki pékségben vekniket szaggató Jóskával is beérnék, akkor nem lenne piaca az ilyen netes átveréseknek.

Aki ilyesminek bedől, az nagyon nem az IQ-s oldalon áll. Hogy a poszt szavaival éljek...

Ha egy férfi őszintén közeledik egy nő felé, akkor legtöbbször durva visszautasítást kap csak. Ezért a férfiak egy része elkezd titokzatoskodni, vetíteni, kamuzni, mesélni, alakoskodni. Ők jutnak muffhoz. Az őszinte Józsik meg nem értik miért nincs nőjük.

A posztban szereplő csaló "férfi" a társkeresőn korántsem biztos, hogy valóban egy férfi volt. Lehetett egy nő vagy egy csoport is.

"Azok a nők, akik belesodródnak egy ilyen szituációba, nem feltétlenül buták, sőt." - de azok, buták.
"Boldogtalanságuk, magányuk, lelkiállapotuk miatt kerülhetnek csapdába." - a híres női hipergámia miatt kerülnek csapdába. Nekik nem elég a sarki pék, a gyárban melózó faszi a hetedik emeletről, a tanársegéd a helyi főiskoláról.
Azt hiszik, ők többet érdemelnek és nekik jár a kuvaiti herceg az olajkutakkal vagy a francia borász a kis kastélyával. Mindenki magát csapja be, a csalók csak kihasználják ezeket az önbecsapásokat élethazugságokat.

czerka 2018.08.14. 14:27:27

@TGabi: "Arról nem beszélve: a terrorizmus korában a fene tudja, ki milyen szándékkal akar ismerkedni és bejutni Európába."

Nyugi, a neten nőkkel látatlanban ismerkedő férfiak nagy részének nem terrorizmus vagy a pénzed jár a fejében, hanem hogy hogy jusson be a bugyidba. De persze egy nő ilyen férfival sose ismerkedne, a nőknek kell a mese, a státusz, a körítés.
Én még régen iwiw-en küldtem üzeneteket nekem tetsző nőknek. Többel össze is jöttem. Egyik se bánta meg ;)

@CyberPunK: IRA és ETA függetlenségi harcosok. Hány áldozatot szedtek? Elmentek a világ másik végébe robbantgatni? A nőket kutyába veszik? Az IRA és ETA a 20. század termékei, lassan el is haltak. Az iszlamizmus meg egy 1400 éve terjedő agybaj.

2018.08.14. 14:33:31

Érdekes, de a nők tényleg hiszékenyebbek, mint a férfiak. Nemrégiben csodálkoztam rá, hogy az utcán megállítós PUA technika tényleg működik. Véletlenszerű csajokhoz odamegy az illető, hogy úristen milyen szép vagy, te vagy az igazi, meg ilyen baromságok. Az ember azt hinné, hogy erre minden nő azonnal elhajtja az ilyen vadászt, de nem! Ez működik! Amúgy teljesen értelmes lány is bedőlt ilyen orbitális ökörségnek.

CyberPunK 2018.08.14. 14:38:33

@czerka: m.privatbankar.hu/cikk/ezek-azok-a-terrorszervezetek-amelyek-europaban-mar-megtoltottek-egy-kisebb-temetot-288242

"Az adatbázis csaknem 142 ezer tételt tartalmaz 1970-től 2014 végéig," ... "Az adatbázisból lekérdezve ebből a rengeteg halottból 6232 fő jutott Nyugat-Európára, 6409 Kelet-Európára (ahová az összes európai szovjet utódállam, Oroszország és a volt szocialista országok tartoznak),"

Szóval azért eddig is voltak akciók. Tény, a közúti balesetek több áldozatokat szednek, de azt mondani, hogy most van a terrorizmus kora azért meredek.

Bisop 2018.08.14. 14:38:57

Érdemes lenne újra kalibrálni a nőknél a 'NORMÁLIS PASI' definícióját.... :((

paráznabillegető 2018.08.14. 15:02:54

"...Niki létező összes mail boxát, FB profilját különböző afrikai ip-címekről feltörték, bizonyítéknak való messenger és insta üzeneteit mind törölték. Valakik. Hónapok múlva is..."
aha. hihető...
ja, nem.

Up! 2018.08.14. 15:05:07

Én férfi példát is tudok. Rendőrségen van az ügy jelenleg....

protézisesh 2018.08.14. 15:14:21

Nem saját, de ide illik:
Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak.
A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:
– Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg.
– 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak.
– Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következő szintre.
– Előző emeletre visszamenni nem lehet.

Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának.
Az első emelet ajtaján a következő felirat várja: “Ezeknek a férfiaknak van munkája” A nő úgy dönt, hogy megnézi a következő emeletet.
A második emelet ajtaján ez áll: “Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket.” A nő továbbmegy.
A harmadik emeleten: “Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképűek” Wow, gondolja a nő, és továbbmegy.
A negyedik emeleten: “Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek és segítenek a házimunkában”
Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami arra készteti hogy továbbmenjen.
Az ötödik emelet: “Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek, segítenek a házimunkában és romantikusak!”
Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillanatban megtorpan és felmegy a hatodikra.
Az ajtó ezt találja: “Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást.
Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt.
Az első emeleten vannak a nők akik szeretik a szexet.
A másodikon a nők akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük időnként elmegy sörözni a cimbikkel.
A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt…

arctalansenki 2018.08.14. 15:22:15

@Látens Inszinuáció: mert a nők a stabilitást keresik. Csak a baj az, hogy nem érik be a hétköznapi pasikkal. Amúgy igazad van: a köveket keresik, a kavicsokat félrerúgják, pedig azokból van több. Meg kéne érteniük a nőknek, hogy (ha valóban igaz!) ezek a kaliberű pasik bizti, hogy nem a neten keresnek maguknak párt. Van nekik arra keret, h megoldják közvetítővel-haverokkal-madamokkal. Ugyan már! Hülyének nézem ezeket a szerencsétlen nőket, mert sokkal többre vágynak, mint az ő szintjük. Pedig úgy is lehet boldognak lenni, hogy mindenki csak annyit tegyen bele, amennyije van. Nem kell eltartani a fószert (az már a gáz kategória), de ha nem nézi, h el tudja-e vinni luxus nyaralásra vagy sem, akkor akár még egy vidéki telken is fel lehet fújni egy medencét 10 rugóból és ott is jól lehet magát éreznie az embernek. Szerintem. Főleg, ha nem akar a szarka annyit, amit a farka nem bír el.

czerka 2018.08.14. 15:28:56

@CyberPunK: pár ezer embert egy lazább pénteki ima alatt kinyírnak a siíták és szunniták konfliktusában a Közel-Keleten.
A Vörös Brigádok és más hasonló európai terrorszervezetek egy totalitáriuy ideológiához kötődtek. Aztán amint ezek az ideológiák elhaltak, szalonképtelenné váltak, a terror is megszűnt.
Az iszlám nevű totalitárius ideológia viszont sajnos még mindig nem lett eltörölve (ellentétben a kommunizmussal és nácizmussal) így a hozzá kapcsolódó terror növekszik a világban.

Sadist 2018.08.14. 15:30:33

Amelyik nő felül az ilyen kamu Casanováknak, az se nem okos, se nem értelmes.

ételizésítő 2018.08.14. 15:38:45

Lehet, hogy Niki az IQ-s oldalon áll, de te ilyen helyesírással nem mondhatod el ezt magadról.

ételizésítő 2018.08.14. 15:41:50

A firkálmányt elolvasva módosdítom a nézetemet.
Niki is ugyanolyan alacsony IQ-jú, mint te.

Katinkanya 2018.08.14. 15:44:07

@ételizésítő: egész pontosan melyik a kifogásolható helyesírási rész?

Roboduck 2018.08.14. 15:49:30

A történetben szereplő hölgy nem használ kétlépcsős azonosítást.
Virtuális kapcsolatba bonyolódik egy pasival, aki csak úgy random bejelölte.
Hát persze, hogy az IQ-s oldalon áll. A minimál IQ-s oldalon (az oldallal foglalkozó tudományterület neve: picsológia)... :P
A "Valakik" által hónapok múlva is törölt üzenetváltások... hát ez meg egy qrvanagy kamu duma.

Annie Oakley 2018.08.14. 16:03:04

Engem is bejelölnek időnként mindenféle Abdullahok, Lopezek meg afrikai csávok, de töprengés nélkül törlöm őket. (Ha szakmabeliek, szóval a munkámhoz kapcsolódva jelölnek be előadóművészek, akkor úgyis látom a közös ismerősöket, de legalább a tipikus munkahelyet.)
Egyébként férfiakat is ugyanígy érint, őket előszeretettel találják meg az orosz, ukrán, ázsiai csajok. De páromat egyszer egy afrikai csávó azért zaklatta, hogy támogassa a futókarrierjét, és nem hitte el, hogy azért, mert Európában élünk, még nem vagyunk kő gazdagok...

nautilus123 2018.08.14. 16:06:08

" Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás, szociális háló, első éjszaka joga, leendő anyósom főztje, stb. ;) )"

KOMOLYAN???? Ezen mit lehet még csak továbbgondolni is, ábrándozni is. Ez 10-15 éve is nagyon átlátszó, OSTOBA trükk volt, én nagyon naiv lány voltam, de ezeken az üzeneteken már akkor is röhögtem.

Annie Oakley 2018.08.14. 16:08:41

@Prognozuoti Blasio: ez hülyeség. Nem minden társkereső egyforma. A férjemet 11 éve ismertem meg egy társkereső honlapon. Sokaknak ez az egyetlen normális mód az ismerkedésre, főleg, ha valami zsákfaluban élnek, vagy nehezen mozdulnak ki pl. egészségügyi okokból, vagy egyszerűen nincs idejük, introvertáltak, stb. Én sem diszkóban, utcán vagy egy kricsmiben óhajtottam megtalálni a szerelmet. A véletlen műve, hogy később kiderült, férjemmel egy egyetemre jártunk ugyanabban az időben. De lehet, hogy ha nem regisztrálunk, soha nem jövünk ossze.

Netuddki. 2018.08.14. 16:19:08

Akkora kamu ez a sztori mint ide újdelhi! Persze, valamelyik külföldi kamuoldalról fordítva.

ételizésítő 2018.08.14. 16:22:43

@Katinkanya:
Nem akarom felsorolni az egészet, de mondjuk az összetett szavak írásába sokszor beletört a bicskád.
De a stílust is elemezhetnénk, hogy szinte minden mondatot kötőszóval kezdesz.

Az ilyen szóösszetételekről nem is beszélve:
"Netguru szakértő" - most akkor netgurukhoz szakért? Akkor egybe.
Egyébként meg vagy netguru, vagy szakértő.
Stb.

WildBear 2018.08.14. 16:40:04

Ostoba emberek mindig is léteztek. Manapság is léteznek.
Régen a házasságszédelgők IRL csalták ki a pénzüket, ma online. Ennyi csak a különbség.
Engem is időnként bejelölnek a FB-on külföldi macák, de ha nincs közös ismerő (és én nem ismerem), akkor tiltás és jelentés a FB-nak.

Farkasbab 2018.08.14. 16:50:07

@prim: :D :D :D Ha irodista here palim lenne, fel is kötném magam :D

Farkasbab 2018.08.14. 16:51:39

@Annie Oakley: A diszkóval szerintem nincs baj. Az első hosszú kapcsolatomat szórakozóhelyen ismertem meg. 6 és fél év volt.

Agnus69 2018.08.14. 17:37:34

Sajnos, nem kamu a sztori, engem is folyton bejelölgetnek mindenféle ismeretlen pasik, röhögve törlöm a francba, de egy családtagunk kis híján beleszaladt valami sármos amerikai katonatisztbe. Szerencsére pont akkor jelent meg egy cikk erről a témáról, azt küldtük át neki, mert máshogy nem nagyon lehetett meggyőzni, hogy ez átverés. Évek óta magányosan élő nőket baromira könnyű belerántani ilyesmibe, és bár én sem értem, hogy lehet valaki ennyire vak, és hiszékeny, nameg pont mi kellenénk egy ilyen pasinak, hagyjuk már, de lásd: nem egyedi az eset...

Prognozuoti Blasio 2018.08.14. 18:00:22

@Annie Oakley: izé...

Nem ítélkezem Rólad látatlanban, lehet te vagy az üdítő kivétel, de akik körülöttem netes társkeresőként jöttek össze, azoknak én soha nem kérnék a kapcsolatából... A leggyakoribb az, hogy igazából nekik mindegy volt, csak már legyen valaki... Hogy is mondjam!?! Nem azok az emberek, akik az életben valaha is válogatni tudtak...

Zsuzsi25 2018.08.14. 18:08:07

@czerka: Igen. Hiszen tudjuk, hogy tisztességes Nö, csak és kizárolag gyárban melozo, és/vagy luzer/csoro semmit nem jövedelmezö munkával rendelkezö férfivel kezdhet ki.

Brix 2018.08.14. 18:08:13

Ez egy világszerte elterjedt csalási módszer. Áldozati lehetnek nők és férfiak is. A nőket általában valamilyen afrikai vagy arab országban élő csalók keresik meg, valamilyen ritka státuszú, jó megjelenésű fehér embert alakítanak , amelynek bedőlhetnek a hiszékeny nők. Egy kis intelligenciával azonnal kiszűrhető , hogy csalókról van szó, mert általában nem konzisztensek az állításaik, nem tökéletes a nyelvtudásuk, és mindig valami szokatlan az élettörténetük...A fő cél a pénzszerzés , általában, itt párkeresésről szó sincs, hiszen a fake sztori hamar megdőlhet, így néhány üzenetváltás után már kérik az útiköltségeket elutalni....DE, már olyat is hallottam , hogy csomagot kellett volna elszállítani , egy adott helyről a másikra, amikor a szervezett bűnözés vagy terrorizmus lehet a háttérben...A férfiak is lehetnek áldozatok, tipikusan egy jó megjelenésű fiatal orosz vagy ukrán hölgy keresi meg őket, ahol mindig pénzutalás kérés a vége
A lényeg: az ócska template( sablon) szövegekkel és rossz nyelvtudással operáló csalókat nagyon hamar ki lehet szűrni, egy kis intelligenciával...
A külföldiekkel való ismerkedést meg el kell felejteni, főleg ebben a formában...
Ha egy szélesebb dimenzióban gondolkodunk, akkor a magyar nőknek magyar férfiakkal kellene ismerkedniük, mivel már így is egy fogyó nemzet vagyunk... Nem hiányzik, hogy külföldre távozzanak, de az sem, hogy idehozzanak nem magyar kultúrájú embereket...

Budapest a kutyaszar városa 2018.08.14. 18:16:28

@czerka: Ha egy pasinak csak "muff" kell, miért ismerkedik egyáltalán ? Miért nem megy el heti 1-2 x prostihoz és éli ki magát ?

ételizésítő 2018.08.14. 18:19:21

@Farkasbab:
Most még lehet. De ha túl leszel a 40-en, örülsz majd, ha fasza van.

szepipiktor 2018.08.14. 18:28:21

Okos és értelmes nők, de férfiak sem, nem az interneten, nem a fészbúkon ismerkednek, hanem azok a valós életben élnek.
Akik a neten tenyésznek, azok ugye nem okos és értelmesek.

ételizésítő 2018.08.14. 18:35:06

@Dread Naughty:
Én mindkettőre.

@CyberPunK:
És te tudtad, hogy már egyik sem létezik?
(Illetve az IRA polgári szárnya még igen, de a robbantgatós-lövöldözős katonai már nem.)

ételizésítő 2018.08.14. 18:40:12

@szepipiktor:
Azért nem véletlenül és nemcsak hülyéknek van egy csomó netes ismerkedős szolgáltatás. Van, aki nem jár szórakozni, vagy mert nem szeret, vagy mert nincs társasága, egyedül meg nem akar stb. És nem akarja egyedül leélni az életét.

Az első IRL randi az első 5 percet (személyes bemutatkozás, szemrevételezés, leokézás) követően már tök ugyanolyan, mintha a valós életben, szórakozóhelyen, utcán vagy a haverod buliján ismerted volna meg az illetőt.
Persze kurvára mellé is lehet fogni, pont ahogy a való életben való ismerkedésnél is. Szerencsés esetben ez a néhányadik randi/dugás/együtt töltött nap után kiderül, csak kell erő ekkor azt mondani, hogy bocs, nem egymást kerestük, viszonlátás.

czerka 2018.08.14. 18:51:54

@Budapest a kutyaszar városa: miért? Mert mondjuk olyan nőt keres az illető, aki élvezi a szexet és nem pénzért csinálja. Én nem ítélem el a prostikat, de nekem nem kellett fiatalon fizetnem a szexért és így idősödve se akarom lejjebb adni az igényeimet.
Én az olyan nőket szeretem, akik élvezni akarják az együttlétet és a szexen kívül esetleg mást is lehet velük csinálni.

@Zsuzsi25: "Igen. Hiszen tudjuk, hogy tisztességes Nö, csak és kizárolag gyárban melozo, és/vagy luzer/csoro semmit nem jövedelmezö munkával rendelkezö férfivel kezdhet ki."

Azt azért tisztázzuk, hogy a gyári munka az nem egyenlő a csórósággal. Mondjuk tisztes, szolid jövedelmet takar. Ellenben a nők egy része el nem menne fizikai munkát végezni, akkor se, ha azzal jelentősen többet kereshetne, mint a jelenlegi irodai aktatologatással, bőcsész "karrierrel".
Ez a sznobság. Viszontt a férfitól elvárja, hogy a tenyerén hordozza anyagilag is. Az ilyen nők megkapják, amit keresnek: szélhámosokat. Online vagy a vall életben. Malomkeréknyi órával a csuklóján, okosbe' lízingelt szlovák rendszámos autóval, lazacszínű galléros pólóval.

Tisztességes nő nem aszerint méri a partnerét, hogy mennyit tud a macájára költeni. Aki meg egy árcédulát ragaszt a seggére, az nem más, mint egy "K".

Egy magyarországi orvos vagy jogász esetleg keres annyit, mint egy osztrák szakács. Tehát a magyar egy lúzer, aki nem érdemel figyelmet. Értjük.

Diplomás, nyelveket beszélő férfi vagyok. Egy nőben az utolsó dolog, amit nézek, hogy mennyit keres. Az élősködőket nem csípem, de ezen túl nem nagyon érdekel, hogy mennyit keres a nő.
Ha amúgy minden klappol köztünk, akkor a partner munkája nem fogja elvenni a kedvem az ismerkedéstől. Tudom, a nők nem így gondolkodnak manapság, ezért is futnak be tágott szájjal a f@szerdőbe, mint a posztban szereplő Niki is. Maguknak hazudnak, hogy ők mit érnek, mit erdemelnek az élettől. A csalók csak kihasználják ezeket az élethazugságokat.

Tisztességes Természettudomány 2018.08.14. 18:59:09

Nagyon nyomorult ember az, aki neten ismerkedik. Nem azért mintha lenézném, hanem azért, mert az ilyen valaki úgy érzi, hogy neki ez egy lehetőség, tehát nincs normális szociális élete.

Billy Hill 2018.08.14. 18:59:47

@Zsuzsi25: Nem, nemcsak ilyenekkel kezdhet. Magasabb státuszúakkal is, csak azokból jóval kevesebb van, és hamar elfogynak. Akkor pedig marad a kevésbé tehetős vagy a macska.

Billy Hill 2018.08.14. 19:02:49

Jó a beszúrt kép. "Szia, kapcsolatba vagy?" Így. Hejesírásch, stílus - instant LOL.

Zsuzsi25 2018.08.14. 19:20:40

@Tisztességes Természettudomány: Mert miért is??? Ott ismertem meg a páromat, aki immáron a férjem! (Magam körül is sok ilyen sikersztorit látok)

Tisztességes Természettudomány 2018.08.14. 19:33:23

@Zsuzsi25: Miért is? Mert nem valami normális társaságban, egyetemen, munkahelyen találkoznak a párok, hanem a neten. Ez van, elfogadom, 21. század.
Nem nézek le senkit, sőt, az introvertáltabb emberek számára talán még könnyebb is így ismerkedni, mint egy nagy társaságban, ahol általában a társaság középpontjai körül forognak az események, és más nem jut szóhoz.

Denise Hogyisdugják 2018.08.14. 19:40:19

nem is tudom hogy miért sajnáljam jobban Nikit... az eszéért (amit szerintem nem diplomában vagy doktoriban mérnek) vagy pedig azért hogy ennyire elkeseredetten vágyik a boldog párkapcsolatra. néha azt sem értem hogy az effélék hogy-hogy nem találnak maguknak valakit offline :-(

gigabursch 2018.08.14. 20:01:40

Ajánlom mindenkinek a kiváló és pont ideillő magyar filmet:
KAMÉLEON

czerka 2018.08.14. 20:02:06

@Denise Hogyisdugják: Niki azért nem talált párt offline, mert ha valaki rámosolyog a panelháza liftjében, akkor megsértődik, hogy milyen bukó pasik vannak. Ha a munkahelyén valami bókol neki, akkor csak abban az esetben vihog zavarodottan, ha az illető a főnöke.
Amúgy valószínűleg minden férfit a környezetében szárazbaráttá akar idomítani. Az a szöveg teljesen általános ilyen csajoknál, hogy ne rontsuk el a barátságunkat szerelemmel...
A nők többsége azt várja a férfitól, hogy megoldja az ő életét (kocsi, ház, eltartás, számlák fizetése, döntések meghozatala). Ezért felfelé hajlandó csak ismerkedni a nők nagy része. Hipergámia. És a felfelé ismerkedés közben semmi önkritikát nem gyakorolnak a nők. Mert nem juthat mindenkinek kuvaiti olajsejk vagy norvég orvos. De ezt a nők nem hiszik el. Így a férfiak 20%-a dugja a nők 80%-át. Egy magas státuszú férfi téedig gázolhat a pinákban, a nők pedig inkább osztoznak egy magas státuszú férfi figyelmén és erőforrásain más nőkkel, de az igényeiket lejjebb nem adják. Így aztán a magas státuszú férfiak eletük folyamán többször is alapíthatnak családot, több nővel több gyerekük lesz. Az alacsony státuszú férfiak meg húzzák az igát.
Niki elhitte, hogy az egzotikus idegen majd kihúzza őt a magyar posványból. Pedig lefogadom, hogy az utcájában is simán találna egy megfelelő férfit, csak hát az Suzukival jár és a legnagyobb luxus az életében egy görögországi nyaralás volt eddig. Ami ugye nem túl menő.

Zsuzsi25 2018.08.14. 20:02:10

@Tisztességes Természettudomány: Jo. De mi ezzel a baj??? Mert azt továbbra sem irtad meg. Miért jobb ("normálisabb") a személyes, mint a netes? Miben különb? Az eredmény ugyanaz!

Jimmy Reiszmüller 2018.08.14. 20:03:14

@ételizésítő: a Google forditoval ilyesmi mondatokat kapsz.
Tehát ez idézet, idezojelek nélkül.
Sajnos a mi családunkban is előfordult ilyen átverés. Idős magányos nagyi az áldozat.
Az iq-jarol nem tudok nyilatkozni de a magány és a vagy nagyon erős tud lenni.

gigabursch 2018.08.14. 20:12:13

@protézisesh: Jajj de rég olvastam ezt utoljára, de mindig rájövök arra, higy bő két évtizede ismerem ezt a bölcseletet és minden betűje igaz.

Dorinda41 2018.08.14. 20:15:14

@Netuddki.: Tévedsz! Ez bizony valós sztori. Nekem is van ismerősöm, aki 12000 eurót küldött el. Az összeget jól látod. Ausztrália melletti vizeken, oceanográfiai kutató mérnök, aki majd akkor kapja meg az éves fizetését, amikor hazamegy Dániába. Szóval sügér ismerősöm kifizette az esküvőjük árát, amit egyébként egy elég hitelesen bemutatott esküvő szervező cég csinált. Még Dániába is kiutazott. Ott jött rá, hogy se vőlegénye, se pénze. A cég pedig csak a neten létezik. Utána meg hónapokig próbálták hitegetni és további pénzt kicsalni tőle mindenféle mesével.

gigabursch 2018.08.14. 20:16:23

@czerka:
Hmmmm, erről eszembe jut maxval birca és a szépségkirálynő esete az egyetemen.
Már régen olvastam valamelyik komnentjén.
Ha igaz, ha nem, akkor is jó s történet.

Zsuzsi25 2018.08.14. 20:26:26

@Dorinda41: Egyszerüen kizárt, hogy valaki ennyire hülye legyen!

Denise Hogyisdugják 2018.08.14. 20:42:09

@czerka: ja. nagyjából én is így gondoltam. biztos Nikiket kérdeznek meg, amikor kijönnek a közvéleménykutatások, hogy a magyar férfiak ápolatlanok, nem figyelmesek, bunkók, stb. szerencsére a párom nem így gondolja (legalább is rólam), szóval csak megmosolygom az IQ-Nikiket meg a Katinkanyákat :-)

Sadist 2018.08.14. 21:08:29

@Zsuzsi25: Kotródj már innen, senki nem kíváncsi a femináci szardobálásodra!

Katinkanya 2018.08.14. 21:14:32

Annyira jó, hogy ti mindannyian ilyen boldog, kiegyensúlyozott életet éltek! Örülök a sikereteknek! Becsüljétek meg a párkapcsolatotokat és büszke vagyok, hogy ti nem hibáztok! Semmiben. Illetve nem szoktatok ítélkezni, ez is tisztán látszik.
Egyébként Niki értelmes, mert időben utánajárt a gyanús jelenségnek, és NEM utalt egy fillért sem, sőt azért játszotta végig tudatosan, hogy lássa, mikor ugrik ki a nyúl a bokorból.

Sadist 2018.08.14. 21:16:37

@Zsuzsi25: Eléggé elkeseredett lehetett, ha már a legaljával is beérte...

Sadist 2018.08.14. 21:21:35

@Jimmy Reiszmüller: "Az iq-jarol nem tudok nyilatkozni de a magány és a vagy nagyon erős tud lenni."

Meg az Alzheimer.

Sadist 2018.08.14. 21:28:00

@Denise Hogyisdugják: "néha azt sem értem hogy az effélék hogy-hogy nem találnak maguknak valakit offline :-("

Úgy, hogy Nikikének az aranyozott atyaúristen bréje se volna elég jó.

Denise Hogyisdugják 2018.08.14. 22:08:25

@Katinkanya: ítélkezni szoktunk és köszönjük szépen! párom itt fekszik mellettem, boldogok vagyunk és 19 év után is szeretjük egymást. ja és egy kéretlen, ámbár szerintem jó tanács: tökéletes ember nincs de ha elfogadod és megszereted a másik tökéletlenségét, hosszú és boldog kapcsolat vár rád!

Katinkanya 2018.08.14. 22:14:11

@Denise Hogyisdugják: hogy jön ide az én magánéletem?? De köszi! Rad hallgatok, mert olyan hiteles vagy!! ;)

hujegyerek 2018.08.14. 22:16:12

Micsoda ócska szar kamu cikk. Ezt az íróasztal mellett találtad ki, olyan is lett...

Almandin 2018.08.14. 23:47:08

@Jagdpanther: Ezek a csalások azért is veszélyesek, mert aláássák az emberek segíteni akarását. Ha valaki bajba kerül, kisebb eséllyel fognak segíteni rajta, mert már attól fognak tartani, hogy szinte biztosan csaló.
A párkapcsolatok szétesése is folytatódik majd emiatt. Rendes férfiaknak már esélyük se lesz, mert hatalmas lesz a gyanakvás. Még jobban elmagányosodnak majd az emberek.

czerka 2018.08.15. 01:13:14

@gigabursch: mi ez a birca és szépségkirálynő esete az egyetemen? Erről a brica sztoriról én lemaradtam.

A nép fia 2018.08.15. 07:24:54

Már mások is megállapították, hogy a történet első fele igaz lehet és tanulságos, bárki belekerülhet ebbe a csapdába. Engem is keresnek meg ázsiai és afrikai nők, sőt már volt Dél-Amerikából is. Ignorálni kell. Ezek a csalások ugyan abból a köpönyegből bújtak ki, ahol a nigériai herceg és a százmillió dolláros örökségek, stb.stb is tenyésznek.

A történet második fele viszont szerintem vagy ferdítés, vagy szimpla hazugság. Nincs nekik erre sem kapacitásuk, sem szellemi tőkéjük, hogy bosszúból majd feltörögessék az áldozat fiókjait. Olyan volumenben foglalkoznak potenciális jelöltekkel, hogy erre már nem jut idő és energia. Tovább lépnek. Naponta több száz nővel chat-elnek és nagy részük úgyis kukázza őket, erre fel vannak készülve.

Pár hónapja, talán éve lehetett egy hosszabb cikk erről az indexen, hogyan is működik ez a biznisz. Ott megmondták, hogy nem érnek rá cicózni valakivel, aki nem hajlandó pénzt küldeni, lépnek tovább, jön az új profil, az új sztori, a következő áldozat.

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2018.08.15. 08:13:06

Ha Niki az IQ-s oldalon áll, kik állhatnak a másikon? :O

ManUrológia 2018.08.15. 12:23:15

Egy műdigó-műmájer jampi, aki magányos nők szeretetéhségét kihasználva akar pénzhez jutni - nahát, ilyet még valóban nem látott a világ :D Ez is biztos ilyen "új típusú" bűnözés, mint amikor előkerült az öreg Csisztu Jorge Uganda-alsóról a sokmilliós örökséggel :D

www.blikk.hu/aktualis/krimi/internetes-csalok-vertek-at-csisztut/0d9zcc7

Egyébként a szövegből kiemelendő a "modell külseje, virágzó kereskedései meg Párizs környéki villája ellenére is csakis a B-A-Z megyei boldogság vonzza" rész, azért ez is mutatja, hogy minimális ész meg kritikai érzék lenne ám itt. Mert akit tényleg egy ilyennel be lehet hülyíteni, azt az emberi együttérzésből fakadó, amúgy nagyon alapvető szinten túl tényleg nem lehet komolyan sajnálni. Azért tényleg nem kell kvantumfizikusnak lenni, hogy az ember észrevegye, hogy tök nyilvánvalóan akarják átkúrni a palánkon.

Edebedebácsi 2018.08.15. 14:45:23

A vége tuti kamu. Mailboxokat, közösségi oldalak fiókjait csak a filmekben lehet feltörni. Eleve messenger üzeneteket egyáltalán nem is lehet törölni, csak önmagától elrejtheti egy felhasználó.

Az ilyen csalók pedig nem a nők szeretetéhségét használják ki, az csak a mitologikus cukormáz. A pénzéhségét, tehát a felfelé választó öszöneit hadználják ki, hogy az izmos, egzotikus, sikeres, jópasheee majd lehozza nekik a csillagokat is az égről, eltartja luxusbsn, wellness, fittness, lochness, szecsel szigetek, bnv-x32, csillogás, hepihapbzsidőzsy, likeok, rakás insta követő.

Röviden a "prostitúciós" ösztönt használják ki, ami egy színtiszta állatvilágból származó ösztön.

ételizésítő 2018.08.15. 18:07:58

@czerka:
Birka nem hülye, sőt, régen egész jókat is irkált, csak közben feltöltekezett a szentlélekkel (vagy hogy a faszba' mondják ők), és ettől megzakkant. Ráadásul beszél 3 vagy 4 nyelvet (a magyaron kívül).
Úgyhogy ha néz ki valahogy, simán hihető, hogy buktak ár a csajok.

Almandin 2018.08.15. 18:19:00

@Edebedebácsi: Férfiakat is lehúznak hasonló csalók, tehát nem áll meg a feltételezésed. Sokszor nem is gazdag embernek adják ki magukat a csalók, csupán közepes egzisztenciájú embereknek.
Tedd a szívedre a kezed: ha társat keresnél, te is örülnél annak, ha a nő, akivel randizol, az átlagnál csinosabb-gazdagabb lenne.
Csupán akkor prosti valaki, ha alapfeltétel nála, hogy csak gazdaggal áll szóba.

Edebedebácsi 2018.08.15. 19:38:42

@Almandin: de férfiakat nem pénz ígéretével. Inkább őket húzzák le pénzzel, lásd a hírt a stricijével elkapott 26 éves prosti hírét.

Almandin 2018.08.15. 23:57:50

@Edebedebácsi: Léteznek hozományvadász férfiak is.

Sadist 2018.08.16. 00:27:43

@Almandin: Ahogy fehér holló is.

Sadist 2018.08.16. 00:29:58

@Almandin: "Tedd a szívedre a kezed: ha társat keresnél, te is örülnél annak, ha a nő, akivel randizol, az átlagnál csinosabb-gazdagabb lenne."

A férfiakat rohadtul nem érdekli a nők egzisztenciája. A jó állásra vagy a Phd diplomára ugyanis nem áll a cerka.

2018.08.16. 02:22:56

'Azok a nők, akik belesodródnak egy ilyen szituációba, nem feltétlenül buták, sőt. Boldogtalanságuk, magányuk, lelkiállapotuk miatt kerülhetnek csapdába. Bármennyire vágytok is szép szavakra, normális párkapcsolatra, próbáljatok mérlegelni!'

Á, dehogy.
Csak éppen azon csodálkozik az ember, hogy ennyi aggyal ezek mg szobatiszták.

Ostoba, nyomoronc, hülye picsák.
Megérdemlitek amit kaptok.

2018.08.16. 02:25:12

@Katinkanya:
"Egyébként Niki értelmes, "

Nem.
Egy agyatlan picsa.
Gondolom te is ilyen hülye lehetsz, ezért mentegeted.

Katinkanya 2018.08.16. 06:33:50

@icipicicsipa: igen, én is az vagyok természetesen, és igazából régóta szerettem volna valahogy megfogalmazni, de most köszönöm, hogy segítettél ebben a coming out-ban. Megkönnyebbültem.

Almandin 2018.08.16. 11:48:24

@Sadist: Sok férfi csinálja azt, hogy direkt gazdag nőre vadászik. Velük is előfordul, hogy élősködni akarnak. Tény, hogy a nemi vonzalomhoz kell az is, hogy a nő szép és kívánatos legyen. A gazdag plusz csinos és fiatal nők veszélyben vannak.
Bár az gyakoribb, hogy a szélhámos nők inkább a csúnyább, öregebb férfiakat húzzák le, mert nekik már nehezebb normális úton jól kinéző, kívánatos nőt szerezni.
Én olvastam régebben olyan kommentet férfi tollából, aki úgy vélekedett, hogy ő csak olyan nővel költözne össze, aki minimum annyit keres, mint ő, mert ő még részben se lenne hajlandó eltartani.

Edebedebácsi 2018.08.16. 12:47:00

@Almandin: annyira nem sok, hiszen egy fiatalabb, csinos nő, akkor is megkap szinte bármilyen férfit, ha csöves.
A kevés férfi aranyásó a megözvegyült, elvált gazdag vénasszonyokra vadászik, akikhez a legtöbb férfi a pénze ellenére bottal se nyúlna hozzá, főleg mert fel sem áll a bot rájuk.

Példán is jól el kell gondolkozni, a női golddiggereken viszont nem nagyon, mert nagyon sok van. Lásd a nemzet hörcsögét, és timikét :)

Almandin 2018.08.16. 13:41:05

@Edebedebácsi: Az igaz, hogy az idősebb, gazdagabb magányos nők nagy veszélyben vannak. Eleve a magány komoly veszélyeztető tényező, ha szélhámosról van szó. Ha valaki kiéhezett, nagyobb veszélyt is bevállalhat, mert ha válogathat a partnerekben, jobban ki tudja szűrni a szélhámost, de ha régóta nem közeledett hozzá senki, a kapcsolat-és szexhiány miatt könnyebben becsaphatja önmagát és vakká válhat a figyelmeztető jelekre. A szélhámosok meg többnyire nárcisztikusok és/vagy pszichopaták, ezért jól kiszimatolják, kinek mire van szüksége és mi a gyenge pontja, amin keresztül meg lehet fogni.
Fiatalabb, csinos nő inkább akkor kerülhet hozományvadász hálójába, ha nagyon válogatós. Ha úgy érzi, a környezetében fellelhető férfiak nem szimpatikusak, nem eléggé úriemberek (nem vagyonra, viselkedésre gondolok), akkor elmagányosodhat fiatalon is. Gazdag fiatal nőknél erős félelem lehet a hozományvadászoktól. Ami jogos is. Egyetlen mód van elkerülni őket: még házasságkötés esetében se legyen vagyonközösség, korábban pedig csak annyit adjon az ember kölcsön, amennyi nem vágja padlóra, ha esetleg nem jön vissza. Internetes ismerkedés esetén meg olyan embernek, akit még sose láttunk, ne küldjünk pénzt. Eleve döbbenetes, hogy felnőtt emberek képesek komoly szerelmet érezni csupán netes kapcsolat alapján, ez kamaszkor után éretlenségre vall. Ha egy kamasz beleesik egy hírességbe távolról, az akkor még normális, de egy felnőtt ember mérje már fel, hogy egy illúzióba esett bele, aki a személyes találkozáskor lehet, hogy nagyon más benyomást fog kelteni, mint neten keresztül. Ez még a nem szélhámosokkal is így van, hát még a csalókkal. Utóbbiak esetén gyakran lelopják valaki képét a netről, és hamis identitást kreálnak. Ha tejelt az ügyfél, eltűnnek. Vannak annyira bepalizható emberek, hogy olvastam olyan sztorit, hogy egy magyar nőnek neten keresztül udvarolt egy ilyen csaló, fehér férfinak adva ki magát. Itt személyes találkozásra is sor került, a nő kiutazott egy idegen országba. Egy fekete bőrű férfi fogadta, elnézést kért, hogy fehérnek adta ki magát, de annyira szerelmes volt, blablabla. A nő olyan ostoba volt, hogy megbocsátotta a pasinak, hogy hazudott a bőrszínét illetően és szerelmi kapcsolatot kezdett vele. A pasi persze lehúzta.

Sadist 2018.08.16. 13:57:10

@Almandin: "Sok férfi csinálja azt, hogy direkt gazdag nőre vadászik."

Fehér hollóból is sok van. Gyk. arányaiban kb. elhanyagolható a számuk az aranyásó nőkhöz képest.

"A gazdag plusz csinos és fiatal nők veszélyben vannak."

A kettő együtt nem igazán szokott együtt előfordulni, egy fiatal és csinos nőnek ugyanis semmi szüksége rá, hogy gazdag legyen, anélkül is pontosan ugyanannyi számára megfelelő férfit fog vonzani.
Fun fact: A férfiakat bizonyítottan nem érdekli a nők végzettsége vagy az egzisztenciájuk.
qubit.hu/2018/08/15/online-tarskereses-a-nok-18-a-ferfiak-50-evesen-a-legkivanatosabbak

"Én olvastam régebben olyan kommentet férfi tollából, aki úgy vélekedett, hogy ő csak olyan nővel költözne össze, aki minimum annyit keres, mint ő, mert ő még részben se lenne hajlandó eltartani."

Ez mitől lenne aranyásás? Amelyik nő el tudja tartani magát, az már gazdagnak számít? Ez az elvárható minimum, különben egy kapcsolat hogy volna egyenrangú, ha a férfinak kellene eltartania a nőt?
Az emancipáció és a feminizmus nem arról szól, hogy a nők kimazsolázgathatják a számukra előnyös előjogokat, megtartva a patriarchális rendszer előjogait is, hanem bizony a kötelezettségek is jönnek vele együtt. Pl. mindenki eltartja magát.
Ma egy nőnek semmi joga elvárni a férfitől, hogy finanszírozza az életét vagy akár csak fizesse a fogyasztását az első randin.

Almandin 2018.08.16. 14:12:11

@Almandin: Tanulságos történet a netes csalások bugyraiból:
omegahirek.hu/index.php/omega-exkluziv/5542-amerikai-katonak-ujratoltve-maganyos-nokre-vadasznak-a-csalok

Almandin 2018.08.16. 14:22:29

@Sadist: Abban teljesen egyetértek veled, hogy felnőtt embernek-nemtől függetlenül-normális esetben nem célja, hogy mással tartassa el magát. Mégis sokan sajnos másképp gondolják. Mivel Európában már nem elfogadott a nyílt érdekházasság, sunyin játszanak azok, akik mégis erre törekszenek.
Akit említettem, az tényleg nagyon kicsinyes volt. Olyan példával jött, hogy ha ő keres 150 ezret, a nő meg százat, akkor az a nő neki nem kell, mert akkor neki többe kerülne az együttélés. Na, megnézném azt az embert, aki az első randin azt firtatja, kinek mennyi a jövedelme pontosan és 50 ezres különbség gondot okoz neki. Van ilyen, de nekem nagyon ellenszenves és többször nem is akarnék találkozni vele.
Az meg természetes, hogy a nők máshogy öregszenek, mint a férfiak. 50 évesen azért van több vonzó férfi, mint vonzó nő, mert a termékeny időszak más a két nemnél. Ez elsősorban a közelmúltban vált jelentős tényezővé, mert hosszabb a várható élettartam. Amikor az emberek nagy része 40-50 évesen meghalt, nem merült fel az idősebb korban történő párkeresés problémája, vagy csak kevés embernél.

Almandin 2018.08.16. 14:37:33

@Sadist: Arról meg annyit, hogy egy fiatal és csinos nőnek nem kell gazdagnak lennie: szerintem egyáltalán nem mindegy az életminőség szempontjából, hogy putriban vagy rendes lakásban lakik valaki. Önmagában a fiatalság és a csinosság nem elég, ha korog a gyomra valakinek. Gondolom, te se szeretnél híd alatt lakni meg száraz kenyeret enni rendes lakás és étel helyett.

ételizésítő 2018.08.16. 16:59:41

@Almandin:
"szerelmi kapcsolatot kezdett vele"
Magyarul hagyta magát megdugni, és talán még le is szopta?

ételizésítő 2018.08.16. 17:00:47

@Sadist:
Fehér holló nincs. Ha ilyen (albínó egyed) kelne ki, agyonverik a szülei.

ételizésítő 2018.08.16. 17:03:13

@Almandin:
Megoldás: havonta berak mindkét fél 50 ezret a közös kasszába, a többi meg megy külön számlára. Ha valamiért az 2x50rugó kevés lenne (rezsire + kajára azért általában elég egy átlag háztartásban), akkor megbeszélés, majd még felezve a szükséges összeg.

Sadist 2018.08.16. 17:19:47

@Almandin: Látom még mindig nem fogtad fel: egy fiatal, csinos nőnek az életminősége szempontjából szinte teljesen indifferens, hogy mennyit keres, mert bármikor talál olyan jó egzisztenciával rendelkező férfit, aki önként és dalolva fogja finanszírozni az életét.

Biztos előfordult már az emberi történelem során, hogy a fiatal, vonzó 18 éves leányzó úgy döntött, hogy nem használja ki a genetikai adottságait, hanem inkább tanul szoftverfejlesztőnek, idegsebésznek, mérnöknek, hogy 20 évvel később saját erőből azon az életszínvonalon élhessen, amire nem saját erőből 18-20 évesen is már lehetősége lett volna. De ez is olyan, mint a Lochness-i szörny. A saját szemével még senki nem látta.

Almandin 2018.08.16. 21:25:57

@Sadist: Én nem használtam ki. Nő vagyok, modellalkatú, jelenleg 41 éves, aki kb. 15 évvel fiatalabbnak néz ki. Most is elmehetnék kitartott nőnek, de nem teszem. Ha 18 évesen elmentem volna, ma már milliárdos lennék.
Te úgy látszik, azt hiszed, minden nő prosti valamilyen módon. Tehát rólam valószínűleg most azt gondolod, vagy hazudok, vagy hülye vagyok (hogy nem éltem a "lehetőségekkel").

Edebedebácsi 2018.08.17. 17:03:14

@Almandin: nem, nem lennél milliárdos. És lehet hogy te nem, de a többség megpróbálja kihasználni ha tudja, maximum (megérdemelten) pofára esik, és cirmit símogatva, habzó szájjal mondja, hogy minden férfi csak dugni akar, és megcsalta, pedig ő egy jótét lélek :)

ételizésítő 2018.08.17. 18:29:13

@Almandin:
"modellalkatú, jelenleg 41 éves, aki kb. 15 évvel fiatalabbnak néz ki."
Hát itt harsányan felkacagtam. Te ezt a baromságot el is hiszed?
Dobd ki a tükrödet, kurvára torzít ezek szerint.

"Most is elmehetnék kitartott nőnek"
El hát. Csak nem kapnál az esti dugáson meg a kaján kívül semmit. A Zimány Lindák sem kellenek már 30 fölött a Kedves Feriknek, mert ugyanannyiért kapnak 18 évest is.

A többiben meg @Edebedebácsi:-nak van igaza.

Almandin 2018.08.17. 19:00:17

@ételizésítő: Mások szoktak jelentősen fiatalabbnak nézni. Most is több férfi vonzódik hozzám. 30 felett indult egy hosszú párkapcsolatom. Igaz, minden férfi jelentősen idősebb volt nálam. A testtömegem egész életemben 20 alatt volt.
Természetes, hogy 41 évesen nem elsősorban a velem egyidőseket érdeklem. De 50-70 közti férfiak közt is van sok vonzó. Sok nő valóban azért magányosodik el 40 felett, mert a vele egyidős vagy fiatalabb férfiak között keresgél, akik inkább a fiatalabbakat keresik. Így nem csoda, ha sokszor nem járnak sikerrel.

Ha meg nem hiszed, hogy van, aki a külseje miatt letagadhat 10-15 évet, elmondom, hogy nemcsak én vagyok így, sok más ember is. Utoljára 34 évesen kértek tőlem személyit alkoholvásárláskor (nem volt biztos benne a pénztáros, hogy betöltöttem-e a 18-at). Vékony, magas embereknél ez nem ritka jelenség. A fordítottjára is van példa. Kövér alkatú, nemileg korán érő fajták már 14 évesen is kinéznek 20-nak, de 30 éves korukra elhervadnak. Ismertem olyanokat, akik 40 évesen 60 körülinek néztek ki.

Almandin 2018.08.17. 19:04:07

@Edebedebácsi: Az a kurtizán lesz milliárdos, aki az eszét is használja. Képes feleségstátuszt elérni egy nagyvadnál. Addig különféle gazdatesteken élősködik, de míg a buta kurva ennél feljebb nem jut és ezért idősebb korára csökken a bevétele, akár el is szegényedik, a jó intrikusi képességekkel bíró ringyó még akár politikai hatalomra is szert tehet, meg jól meggazdagszik.

ételizésítő 2018.08.17. 22:08:57

@Almandin:
Hát amit leírsz azok alapján nekem úgy tűnik, inkább 15 évvel idősebbnek nézel ki, mint fiatalabbnak.
"A testtömegem egész életemben 20 alatt volt." 20 micsoda alatt? A testtömeget nálunk kg-ban mérik, mi vagy te, egy kisméretű kutya, ami megtanult írni?

"Természetes, hogy 41 évesen nem elsősorban a velem egyidőseket érdeklem."
Már miért lenne természetes? Pláne ha még fiatalabbnak is nézel ki, ahogy írod.

"van, aki a külseje miatt letagadhat 10-15 évet, elmondom, hogy nemcsak én vagyok így, sok más ember is"
Persze, bármennyit letagadhatsz, legfeljebb kiröhögnek. Az a baj, hogy sok nő ezt gondolja, és ennek megfelelően is öltözködik, a férfiak meg röhögnek rajtuk (az öltözéknek megfelelő korú csajok meg sírnak szánalmukban).

"Utoljára 34 évesen kértek tőlem személyit alkoholvásárláskor (nem volt biztos benne a pénztáros, hogy betöltöttem-e a 18-at)."
A pénztáros vagy részeg volt, vagy vak.

Szerintem neked igen súlyos testkép- én önértékelési zavarod van. Nem kissé vagy elszállva önnön nagyságodtól.

"Az a kurtizán lesz milliárdos, aki az eszét is használja."
Ne röhögtess, cicamica. Baszd meg, Magyarországon van mondjuk 200 milliárdos, de ebből talán 50 olyan, aki a csajára is tudna milliárdokat áldozni. Ebből az 50-ből kb. 48 öreg, ráadásul a többség nős is (ráadásul amikor te a fénykorodat élted, jó 20 éve, ezek még nemhogy milliárdosok, de milliomosok se nagyon voltak), meg van 1 nő, meg az ő fia, aki buzi.

TE i

ételizésítő 2018.08.17. 22:09:43

A "TE i" nem tudom, hogy került a végére. :-)

Almandin 2018.08.17. 22:28:40

@ételizésítő: Te tökéletes példája vagy a másik embert nem tisztelő, arrogáns, trágár, gyűlölködő trollnak.
Amúgy testtömeg-indexet (BMI) akartam írni.
Férfiakra is jellemző amúgy, hogy sok letagadhat 10-20 évet. Találkoztam már olyan 40 éves férfival, aki kb. 26-nak nézett ki.

Mondjuk veled nem beszélgetek tovább, mert nem etetek trollokat. Több hozzászólásodra (vagy inkább gyalázkodásodra) nem válaszolok, amúgy sem érdekel, minek gondolsz. További jó éjszakát és kellemes trollkodást kívánok.

Edebedebácsi 2018.08.18. 11:11:48

@Almandin: nagyon ritka, mert a beszélő ATM-ek se teljesen hülyék, azért figyelnek, hogy egy masturbatin, vagy hasonló autón, egy fittness szalonon, pár drága ruhánál többet ne kapjon a tartós prosti.
Feleségstátuszt is házassági szerződéssel kap meg, tehát max pár apróságot kap váláskor.

DirtyHarry 2018.08.20. 10:16:09

:D hát de aki ezeket beszopja az nem intelligens okos....atyaég... hanem egy 10 éves akinek most mutatták meg a netet.

ételizésítő 2018.08.21. 14:55:35

@Almandin:
Kedves nézőink!

Az öntelt, hülye liba besértődik című produkciót láthatták.

WildBear 2018.08.26. 08:33:23

Nem értem, hogy ismeretlenül miért ugrottatok így neki.. :-(
Lehet, hogy tényleg csnios, és a koránál jóval fiatalabbnak néz ki - ismerek én is ilyet.

Reactor 2020.02.26. 18:55:15

Ez a fajta átrázás ugyanaz a kategória, mint a nigériai csalás, csak ez párkapcsolatos mázzal van bevonva.
Amelyik nő olyan szinten bugyuta, hogy online felül egy több ezer kilométerről írogató csalónak, az meg is érdemli.

@Látens Inszinuáció: A nők felszínesek és anyagiasak, legalábbis a döntő többségük. Az a pár tucat kivétel pedig az eljövendő ötezer évre be van táblázva pasügyileg, ugyanis épeszű férfiaknak nem a pénzvadász és a Men's Health címlapfotós pasit vadászó nők a kedvenceik. Ezért fordulhat elő, hogy normális lány már lassan mutatóba sincs, a selejtből meg Dunát lehetne rekeszteni. Ők azok aztán, akik a puncs.hu-ra is regisztrálnak, eltartó balekot keresni.

@czerka: Ez sajnos teljesen igaz. Sokkal több a férfi, mint a nő, a nők pedig nagyon durván visszaélnek a monopolhelyzetükkel. Jóval a saját szintjük felett válogatnak. Átlag Ágota nem fogja beérni Átlag Ádámmal, ha Macsó Miskát is megkaphatja. Külön röhej, hogy amikor ezt szóváteszik a jobb érzésű férfiak, azonnal kapják a lúzer incel stigmát.
És akkor megy a nagy álmélkodás a nők részéről, hogy miért van ekkora kereslet a pornóra meg a prostikra. Hát többek között ezért.

@Bisop: A "normális pasi" mai definíciója minimum az, hogy jóképű, kigyúrt, gazdag, és huszonévesen családi ház és felsőkategóriás autó birtokosa. A maradék az ugye lúzer, meg incel.

@Zsuzsi25: Suba subához, guba gubához. Hacsak a nő nem valami sokdiplomás, nettó 800-at kereső felső-középosztálybeli, akkor mi a francot akar az ebbe a kasztba tartozóaktól? Igenis maradjon meg a pékmestereknél, autószerelőknél, gyári melósoknál. Elhiszem, hogy egy vagyonos, gazdag fószer mennyivel vonzóbb perspektíva, a bibi csak az, hogy a vagyonos, gazdag fószerok többnyire semmit nem akarnak a jóval alacsonyabb társadalmi kasztba tartozó nőktől. Maximum jól megreszelni egy buli után, és otthagyni.
Az átlagpasasok rendre le vannak ugatva, ha tőlük szebb, csinosabb, gazdagabb nő tetszik nekik, fordított helyzetben ez miért nincs így? Kettős mérce foreva ugyebár!

@Budapest a kutyaszar városa: Mennek ők, ó, de még mennyire! Majd egyszer kérdezd meg egy átlagos utcalány havi bevételét. Négyszer-ötször annyit hazavisz, mint a munkabéred!
Nagyon is járnak hozzájuk, pláne hogy még a velük egy súlycsoportba tartozó nőktől is csak a kosarat kapják.

@Katinkanya: Ez azért meredek túlzás, hogy mi nem hibázunk. Dehogyisnem! Én is ismerkedtem online - annyi eszem azért volt, hogy ne társkeresőzzek, de chateken évtizedekig fent voltam. Rengeteg volt a kamugép, ha mindegyik után kapnék 10 forintot, már nyugdíjba mehetnék. Ennek ellenére egyik se tudott átrázni, még rövidtávon se, mert józan paraszti ésszel ki lehetett szűrni őket. Alapigazság, hogy egy csapdát akkor tudsz a legkönnyebben elkerülni, ha tudsz a létezéséről, illetőleg ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az többnyire nem igaz.

@Almandin: Ez tényleg így van. 34 vagyok, de ha megborotválkozom, már kérik a személyimet. Lehet, a "pánpéteres szindrómának" köszönhető, hogy ilyen sokat megőriztem a fiatalságomból, de ha így is van, ez inkább áldás, mint betegség :D
süti beállítások módosítása